Verkoop van bloemen en planten

SNIJBLOEMEN VAN DEUR TOT DEUR

Wekelijks verkopen we de beste kwaliteit aan verse snijbloemen. Met onze geconditioneerde verkoopwagens rijden wij in Zuid-Duitsland, Zwitserland en Oost-Frankrijk. Wij bieden elke week hoge kwaliteit snijbloemen aan bloemisten en groothandelaren. Onze verse snijbloemen kopen we grotendeels direct bij de kweker en kunnen daardoor topkwaliteit snijbloemen leveren met een lange houdbaarheid.

Rijdende verkooppunten

Onze auto’s zijn in feite rijdende verkooppunten met fraaie etalages. Daaruit verkopen onze verkopers de bloemen en planten van dinsdag tot en met donderdag. Een deel van het assortiment is van tevoren besteld door onze klanten, de rest verkopen we ter plekke. Hierbij maken we gebruik van een mobiel computersysteem met handterminal en printer.

Bloemenlijn

Feedback van bloemist naar kweker

Op donderdag en vrijdag keren de auto’s terug op de basis, waarna ze gereed worden gemaakt voor de nieuwe week. Op vrijdag evalueren we met onze inkopers en verkopers de afgelopen week en kijken we vooruit naar de komende week.

De hoogste kwaliteit leveren aan de beste bloemenwinkels is mijn visie.

Het aansturen van onze bloemenlijnen en deze in contact brengen met de beste bloemenwinkels in onze regio’s is mijn passie. De hoogste kwaliteit leveren aan de beste bloemenwinkels is mijn visie.

Jan-Kees Heemskerk Operationeel directeur - Heemskerk Flora BV

Bloemen inkopen op factuur

De inkoop en verkoop wordt nauwlettend vastgelegd door onze administratieve medewerkers op het kantoor in Rijnsburg.

Beste kwaliteit snijbloemen voor bloemisten