Inkoop van verse snijbloemen

We kopen alleen de beste kwaliteit bloemen

Voordat de veiling om 6.00 uur ’s morgens start, controleren we de kwaliteit van de bloemen en planten in de aanvoerhallen van de bloemenveilingen. Op maandag en dinsdag kopen we onze bloemen en planten in op de vestigingen van FloraHolland in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. Een groot deel van het assortiment nemen we rechtstreeks af bij kwekers.

Contact

Snijbloemen direct van de kweker

Verwerking bloemen

De ingekochte bloemen en planten worden na controle zo snel mogelijk ingepakt en klaargemaakt op speciale verkoopkarren, die verdeeld worden over de vrachtwagens naar Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

Kwaliteit

Transport van bloemen

De bloemen en planten vervoeren we op maandag en dinsdag met eigen auto’s en chauffeurs. Op deze manier kunnen we meteen de volgende dag en op de afgesproken tijd leveren. In Duitsland en Frankrijk wordt het assortiment halverwege de rit aangevuld met verse producten. Het transport vindt plaats in geconditioneerde auto’s waarvan het voorste deel gekoeld is en het achterste deel verwarmd (voor planten en exotische bloemsoorten).

Personeel heeft hier veel input

Personeel heeft hier veel input, iedereen is betrokken bij het hele proces van inkoop tot verkoop. Dit maakt ons tot een hecht team.

Leen Inkoper/Verkoper West-Zwitserland - Gebr. K. en J. Heemskerk

Bloemenlijn naar Oost-Frankrijk, Zuid-Duitsland en Zwitserland

Bel ons voor de mogelijkheden