INKOOP

HET KOPEN VAN KWALITEIT

Voordat de veiling om 6.00 uur ’s morgens start, controleren we de kwaliteit van de bloemen en planten in de aanvoerhallen van de bloemenveilingen. Op maandag tot en met vrijdag kopen we onze bloemen en planten vers in op de vestigingen van FloraHolland in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. Een groot deel van het assortiment nemen we rechtstreeks af bij kwekers.

Contact

SNIJBLOEMEN DIRECT VAN DE KWEKER

VERWERKING

De ingekochte bloemen en planten worden na controle zo snel mogelijk ingepakt en klaargemaakt. 

Voor onze eigen geconditioneerde verkoopwagens worden de ingekochte bloemen en planten op speciale verkoopkarren klaargezet. Deze worden verdeeld worden over de vrachtwagens naar Zuid-Duitsland, Zwitserland en Oost-Frankrijk.
De bloemen en planten die door onze klanten via de webshop zijn gekocht worden zorgvuldig ingepakt en klaargemaakt voor vertrek naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. 

 

Kwaliteit

TRANSPORT

Onze geconditioneerde verkoopwagens vertrekken met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs op maandag en dinsdag met een vers assortiment aan bloemen en planten. Op deze manier kunnen we meteen de volgende dag en op de afgesproken tijd leveren. In Duitsland en Frankrijk wordt het assortiment halverwege de rit aangevuld met verse producten. Het voorste gedeelte van onze verkoopwagens zijn gekoeld en het achterste deel verwarmd (voor planten en exotische bloemsoorten).

Voor het transport voor onze klanten die wij via onze webshop leveren, werken wij samen met lokale bedrijven in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. 

Personeel heeft hier veel input

Personeel heeft hier veel input, iedereen is betrokken bij het hele proces van inkoop tot verkoop. Dit maakt ons tot een hecht team.

Leen Inkoper/Verkoper West-Zwitserland - Gebr. K. en J. Heemskerk

Bloemenlijn naar Oost-Frankrijk, Zuid-Duitsland en Zwitserland

Bel ons voor de mogelijkheden