Ons team

De mensen achter Heemskerk Flora

Heemskerk Flora is een lijnrijders bedrijf dat wekelijks verse snijbloemen en planten verkoopt in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief en leveren een compleet assortiment bloemen en planten aan bloemenwinkels en groothandelaren in het hogere segment. Bij dit bedrijf staan kwaliteit, duurzaamheid en 100% klantgerichtheid zeer hoog in het vaandel. 

Wegens uitbreiding zijn wij blijvend op zoek naar nieuwe collega's! Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Twijfel niet en scroll naar beneden voor de mogelijkheden!

Koos Heemskerk

Algemeen directeur +31 6 534 645 30

 “De inkoop van bloemen en planten is wat ik het allerliefste doe. De beste kwaliteit van de beste kwekers onderscheiden is wat ons uniek maakt. Dit is ons wekelijkse doel die we altijd proberen te realiseren.”

Stuur een mail

Jan-Kees Heemskerk

Commercieel directeur +31 6 200 027 93

 “Het aansturen van onze bloemenlijnen en deze in contact brengen met de beste bloemenwinkels in onze regio’s is mijn passie. De hoogste kwaliteit leveren aan de beste bloemenwinkels is mijn visie.”

Stuur een mail

Koos Jr Heemskerk

Financieel/Operationeel directeur +31 6 124 348 23 Stuur een mail

Jantina Heemskerk

Account Manager Zwitserland +31 6 504 032 68 Stuur een mail

Stefan

Inkoper / Verkoper Oost Zwitserland +41 79 790 40 60

“Hier heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen als inkoper en verkoper. Vandaag werk ik met plezier en passie, elke dag weer.”

Stuur een mail

Leen

Inkoper / Verkoper West Zwitserland +41 79 790 40 35

Personeel heeft hier veel input, iedereen is betrokken bij het hele proces van inkoop tot verkoop. Dit maakt ons tot een hecht team.

Stuur een mail

Christiaan

Inkoper / Verkoper Duitsland en Frankrijk +49 172 720 08 45

 “Iedere week werken met top kwaliteit, en daarmee de klanten gelukkig maken is mijn passie.”

Stuur een mail

Ronald

Inkoper van bloemen en planten Stuur een mail
}

Vacatures

Parttime Chauffeur

Wilt u doorwerken na uw pensioen? Of misschien bent u al met pensioen en wilt u graag weer aan de slag. Lekker onder de mensen zijn, iets nuttigs doen met uw tijd of meer betrokken zijn bij de samenleving. U bent op maandag en dinsdag beschikbaar en vindt het leuk om nog wat kilometers te maken. En vooral belangrijk : u bent in bezit van de rijbewijzen C en E, chauffeurskaart en code 95. Dan zijn wij op zoek naar u! 

Geïnteresseerd?

Fulltime Chauffeur / Verkoper

Wat kun je verwachten?

Als Chauffeur en Verkoper rijdt je wekelijks naar een van onze export landen van maandag tot donderdag, of dinsdag tot vrijdag. Je bent werkzaam in een leuk team en bent betrokken bij de beslissingen die we nemen, waarin je de mogelijkheden hebt om je persoonlijk te ontwikkelingen. Je werkt met de beste kwaliteit bloemen en planten. En, niet geheel onbelangrijk, je hebt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Wat verwachten we van jou?

Je vindt het leuk om met klanten in verbinding te staan. Je bent opzoek naar een nieuwe uitdaging en je bent een echte doener. Jouw houding is positief ten opzichte van collega's. Je bent leergierig en staat open voor veranderingen. Heel belangrijk vinden wij dat je ambitieus bent en gedreven om het maximale uit je zelf te halen. Je bent in bezit van de rijbewijzen C en E, chauffeurskaart en code 95. En je hebt enige ervaring in de bloemenbranche!

 

Geïnteresseerd?